Sikke en fest…..Årets idrætsfest 2018

Skrevet af Lone Kjær Hein 

Fredag den 11. januar 2019 fejrede vi sportsåret 2018 i Musikteatret – årets idrætsfest – det er her, hvor sportsudøvere hyldes for DM guld, landholdsudtagelse, deltagelse ved internationale mesterskaber mm.
Musikteatret var stuvende fyldt, der var musik, underholdning og det som havde fået alle de utrolig mange sportsklubber til at møde op – prisoverrækkelser og hædringer. AKH fyldte næsten 3 borde for et fantastisk 2018 har givet mange utrolig flotte resultater, trænerne og bestyrelsen var med og forældre til særligt de yngste atleter
Borgmesteren og Alex Pedersen, tidligere kæmpe cykelstjerne, overrakte gaverne, og vi fik mange sjove og festlige kommentarer med på vejen.

Årets_idrætsfest_2018_atleter

Øverst fra venstre: Morten, Alice, Poul-Erik, Jesper, Anders og Niels Peter Nederst fra venstre: Benny, Rebekah, Samuel og Alberte

Fx ved vi nu at Alice Høvring Christensen har gået på seminariet med en af dem, der speakede og at det var Alice, der løb 100 m i den 1000 m. Stafet, som sikrede DM til klubben og vist også en dansk rekord. Det er vist første gang Alice er blevet hædret for indsats på 100 m, men som det blev nævnt flere gange, så har vi mange i klubben, der er virkelig alsidige. Her skal nævnes Anders Juul Jensen som blev hædret for DM i ja tror jeg ca. 10 forskellige discipliner og derudover vandt medalje til EM – det samme gjaldt Niels-Peter Nielsen. Men vores rigtig store stjerner er de unge – at vinde DM for ungdom, det er ikke bare meget svært og hårdt, der skal nogle gange også held til. Alberte Gravgaard, Rebekah, Samuel og Thomas Sand har formået det, og det er altså ikke hvert år vi får en dansk ungdoms mester, så 4 er fantastisk. ??????Thomas havde sendt sine forældre, da han som mange ved, løber rundt i Alabama, hvor han også studerer. Det var dejligt at Thomas’s forældre var med????
Et flot og stolt øjeblik at se mangfoldigheden i alder, discipliner og atleterne, der stod på scenen sammen.
Har man en gang været med i klubben og virkelig fået rødder der, så forsvinder det ikke ud af krop eller sind. Mogens Kragh, der er ejendomsmægler og skulle give en pris senere på aftenen, sagde i sin tale, at han mindedes da han selv løb 1000 m stafet i pausen, da Manchester spillede på Holstebro stadion – Mogens var en stor 400 m stjerne i klubben i start- 80’ erne????

Årets_idrætsfest_2018_hædrring_atleter_athletikklubbenHolstebro

Hædring af AKH atleter ved Årets Idrætsfest 2018

Udover hædringer og priser, så bød aftenen bl.a. også på demonstration af kettlebell, hvor nogle super stærke mænd og en enkelt kvinde demonstrede hvordan man lige kunne løfte en ekstremt mængde kilo i en eller 2 arme utrolig mange gange – det var fuldstændig vildt og fik vores styrketræning til at ligne en tur i badeland.
Det mest overraskende var nok, at Albertes far Kim Gravgaard, lykkedes med at vinde en quizkonkurrence på scenen m over 50 deltagere – udover en præmie til Kim blev også hele hans bord inviteret på scenen og her vandt yderligere 4 : Alberte, Poul Erik Langerhuus, Niels Peter, Jesper Olesen et gavekort efter en meget speciel udtrækning af vindere. ??????
De hædrede kan ses på fotoet, udover Thomas Sand manglede også Thomas Johansen, som ligeledes er i udlandet på træningsophold eller noget….????
Tak for en festlig aften med mange specielle oplevelser?, en aften hvor man bare kan være rigtig stolt af at være en del af Athletikklubben Holstebro