Skive 30. jan – omtale, video og resultater

Lørdag den 30. januar 2010 var der gang i den i Skive’s indendørs hal. Det blev til stribevis af PR og værdifulde erfaringer.

Det var et godt besøgt stævne med mere end 140 deltagere, heraf 7 fra AKH og Jakob havde også en gruppe med fra Århus 1900. Så vi var godt repræsenterede.

Line, Ida, Malthe og Mads fik fuld valuta for deres interval træning idet de alle skar sekunder af deres 200 meter tider, og det selvom man løber langsommere indendørs pga. de snævre sving. Det lykkedes endda for Malthe at slå Benny. Men det er vel den vej det går …

Malthe opnår dermed den ledige tredjeplads på årgangs ranglisten.

Malthe fik derudover skåret 84 100-dele af sin tid på 60 m, og det må siges at være en kæmpe forbedring. Men mere imponerende var det, at Ida og Mads fik skåret hhv. mere end 4 sekunder og 3½ sekunder af deres tid på 200 m fra sidste års vinterstævne!

Mads og Line vil satse på 800 m til DM, men var også meldt sig til 200 m. Da tidsskemaet blev presset lidt var er ikke megen tid mellem de to øvelser, og det mærkede især Line. Hun havde løbet et formidabelt 200 m med heatsejr på 30.39, så der var ikke så meget tilbage i benene. Det lykkede at sætte angreb ind, men som man kan se på denne video må hun lade sig falde tilbage flere gange. Hun kommer dog tilbage stærkt kæmpende til sidst!

Det lykkedes Mads at opfylde sit mål denne dag ved at opnå en tredje plads på klubbens indendørs rangliste for 800 m, og stort set at holde det ønskede tempo. Han skar dermed 10 sekunder af sidste års tid.

Begge tider ville have rakt til Top 15 ved sidste års DM, så det må hermed være ret sandsynligt, at der er to AKH’er til start i denne disciplin den 6. marts ved 17-tiden.

Ida havde frygtet 60 m hæk, men øvelsen ligger inden for de discipliner hun skal blive bedre til i 2010. Det blev til et godkendt resultat og idéer til konkrete tiltag. Denne video har ovenikøbet en rekord med idet Verner fra Skive, der løber på ydersiden, satte ny dansk rekord for M60 på distancen.

Benny fik gennemført sit 60 m hæk, som kan ses her, dog uden at få en tid, idet tidsdommeren kom til at stoppe udstyret for tidligt, men ifølge videoen er det en tid under de 13 sekunder. Det er nok til at score mere end 150 point til næste weekends DM i mangekamp i Snekkersten, og det er målet for nuværende.

Bjarne og Magnus fulgtes rundt til 60 m, 200 m og længdespring hvor det enten blev til debut i øvelsen, eller til ny PR.

Magnus opnåede en andenplads på klubbens årgangs rangliste for sin tid på 60 m, super flot!

Der var også godt opbud af forældre, og det er med til at vi nemmere kan få det til at glide og til at vi kan hygge sammen. Det var dog alt for koldt til at vi kunne sidde ned og slappe af, men det har vi så til gode til sommersæsonen, når vi skal ud og samles på græsset.

Resultater

Deltagerne: Ida, Line, Mads, Benny, Malthe og med Magnus i baggrunden. Bjarne var taget hjem på det tidspunkt.