Skive indestævne – Resultater og omtale

Lørdag den 31. januar var Benny med 6 ungdommer til stævne i Skive’s indendørs hal. Det er en ret god opbakning, årstiden taget i betragtning. Sidste år var der stort set ingen ungdommer aktive i vintersæsonen, men i år har der været en hård kerne, der har holdt ved.

Link til resultater

Og dette skulle belønnes og efterprøves ved dette stævne. Der var en god stemning blandt atleter og forældre, og der var rigeligt med frugt (og kage) til alle.

For Mathias K. og Yacoub, begge M17, var det stævnedebut. For Ida, Malthe og Mikkel Emil var det første stævne siden sensommeren, for Mads det andet indestævne i år.

Yacoub lagde ud med at skulle få et godkendt resultat på 60 m hæk, og iogmed at øvelsen ikke har været i fokus i længere tid, og at det var Yacoub’s første løb over de 91 cm hække, var der spænding på hvad det skulle blive til. Det blev rigtigt godt, og endnu vigtigere var det, at teknikken er tilstede, så der er noget at bygge på. Som du kan se på billedet blev Yacoub’s anden hæk væltet af modstanderen, så det gav også en lidt særpræget start. Men læren er vel bare, at det gælder om at ligge forrest, så er man fri for de forstyrrelser ;-).20090131_854Mathias skulle se hvad alle de sure timer, der i efteråret og vinteren er brugt på intervaller og vægttræning, egentligt kunne gavne, og stillede op i 60 m og 200 m og længde. 

I 60 m skulle der løbes i et heat mod de hurtigste fra Skive og Mathias var sat godt op og nervøs. Efter en tyvstart blev de alle sendt afsted og Mathias fik den fantastiske tid 7.77. Og efterfølgende viste det sig, at blokken ovenikøbet var sat forkert op, så der er nok mere at hente. Mathias havde indtrykket af at de andre nærmest eksploderede afsted, og det viste sig også dermed at konkurrence er den bedste træning, og det er her man får den største inspiration og forståelse for hvorfor man gør hvad, som man gør.

20090131_860

Mathias er startet på 200 m, denne gang med startblokken korrekt indstillet!

Hans 200 m tid blev 25.24 og det var også et ret godt resultat. Hans 60 m og  200 m tider kvalificerer Mathias til at optræde på indendørs klubrekord listerne, og han er dermed kommet i det gode selskab.

Længdespring var noget alle fra klubben skulle prøve. Det til PR for Mathias og Yacoub, hvor Mathias for første gang kom over 5 meter med et spring på 5.15. Yacoub var lige efter med et spring på 4.84. Mikkel Emil fik endelig has på en 1½ år gammel PR. Mads stod over for at koncentrere sig om 800 m starten der lå næsten oveni, og Malthe der mærkede noget til en gammel skade i baglåret. Vi besluttede os for at det var bedst at skåne låret for ikke at være ude i længere tid.

Andre billeder fra stævnet:

20090131_853Fælles koordination med, fra venstre, Mathias K, Ida, Mikkel Emil, Malthe og Mads.

20090131_857Mads ude på 800 m hvor han med 2.37 fik ny PR med 2 sek ift. udendørs tid.


20090131_862Ida kommer i mål på 200 m der også gav ny PR ift. tid udendørs. 

Der var bla.  deltagere fra Odense, Korsør, Vejle og Kolding. Grunden til at de var kørt så langt var, at man for at komme med til en given disciplin til Ungdoms DM 28.02+01.03 skal være blandt de 18 bedste tider, hvis der er flere end det, der tilmelder sig. Så derfor benyttede de sig af chancen for at prøve hallen hvor DM skal afholdes, og få en ny tid.

20090131_863Malthe støder kugle. Der er en stor del af ungdommerne, der rykkede en aldersklasse op til nytår, så derfor var der også tale om tungere redskaber, og dermed også nye PR’er. 

Det var meget inspirerende at se den bedste 16-årige kuglestøder, Søren Børsting, sætte sig op til konkurrence, og se ham støde. Knap 15 meter er faktisk ret langt når man står lige ved siden af, og vi hjemme i klubben ikke ser nogen til træningen der kommer over 10 meter.