Sommerafslutning 2014

Onsdag den 22. oktober var der afslutning for ungdommen for sæsonen 2014. Denne gang oversteg opbakningen fra forældre og unge alle forventninger og mere end 60 var møde op i klubhuset. Helt fantastisk var siddepladser til alle. Det vil også være utroligt kedeligt om vi skulle flytte arrangementet til f.eks. cafeteriaet på Stadion, for det vil helt klart fjerne hyggen og intimiteten.

Gennem året har vores unge mennesker været utroligt aktive og ikke mindst dygtige.

Ungdomstræner Benny gennemgik statistik for sæsonen og her er der uddrag fra det:

Vi har deltaget i 37 stævner så der har helt klart været en høj aktivitet.klubhus

DSC_0215Der er blevet sat 37 klubrekorder blandt pigerne, 6 blandtdrengene og de unge har fået optaget 9 resultater på senior top-10 ranglisten. Så selvom klubben har eksisteret i mere end 90 år så er der stadig nye generationer, der gør det bedre og bedre.

Atletikmærket: Der blev uddelt 25 mærker, og det er flere end sidste år: 13 bronze, 9 sølv og for første gang 3 guld: Sarah Winther Jensen, Amanda Sondrup Henriques og David Tony Gobina Sigala. Det er første gang vi uddeler et guldmærke til en dreng.

Der skulle også uddeles pokaler.pigepokal

Pigepokalen gik igen i år til SarahWinther Jensen der opnåede at blive dansk mester på 200 m for P15 i Skive i vinter samt få DM sølv i længdespring, og gennem en god attitude til træningen og en fokuseret indsats er en god rollemodel for alle.drengepokal

Drengepokalen gik til Magnus, der også virkelig brænder igennem til træning. Magnus opnåede også at få has på en ret gammel rekord på 800 meter for D17.

Som noget nyt uddelte vi “Figtherpokalen” som gives til den atlet der gennem sin indstilling kan være til inspiration for sine kammerater. Den første gang den uddeltes blev den givet til Louise Hvass der meget fortjent modtog aftenens største bifald.

De unge var blevet bedt om at stemme om den kammerat blandt dem, der er støtte for andre, går forrest når der skal hjælpes og altid gerne kommer med opmuntrende bemærkninger. I år tilfaldt den Annika Mejls, og til hende var der en T-shirt med teksten “Årets teamplayer 2014″

Årets børneatlet blev Zenia Winther Jensen der blandt andet blev rost for at komme til tiden og træne fokuseret. Hun fik også en T-shirt med teksten “Årets børneatlet 2014”.

Og så havde vi et hængeparti fra efterårsferien, idet der blev kåret en klubmester i kastemangekamp, og det blev Emilie. Emilie blev også en T-shirt rigere.

På dette billede er de alle samlede.

Emilie (klubmester i kastemangekanp), Louise (Årets Fighter), Zenia (Årets Børneatlet), Sarah

(Pigepokalen), Magnus (Drengepokalen) og Annika (Årets Teamplayer)

Til nytår rykker en del op i den næste aldersgruppe, og skal der kæmpe som de yngste i gruppen med tungere redskaber og på længere distancer. Det betyder så også, at en del piger og drenge kommer i 14-15 års gruppen og dermed kan deltage i DM Ungdom samt på klubbens to DT hold.