Sommerfest og stævne

Den 22. juni var der sommerfest og ministævne og mere end 2o atleter havde med familien fundet vej til stadion. Der var 25, der skulle kaste spyd, og hele 5 stafetter blev der afviklet. Der var for første gang i mange år en pige 13-års gruppe kunne der stilles til 1.000 m stafet (med en oprykket Sarah), og den samt både Mikkel Emil’s og Boakai’s spydkast har fundet vej til årgangsrekordene. Du kan se dem, og den opdaterede årsrangliste, under “Statistik og resultater”.

Resultaterne er her: AKH ministævne 22.juni 09.

Efter stævnet og mens grillen blev varm, underholdt Mathias K og Yacoub med et tryllenummer. Ring og frivillig blev tryllet væk, og fundet igen. God humor og godt klaret.

Bagefter var der grill og spisning oppe ved klubhuset. Der var 30 til bords såder var trængsel på den lille grill. Undervejs blev der gjort midtvejs status på atletikmærket, og her er Mathias K allerede oppe og have guld-mærket. Men kig på dem og brug dem til at om der er noget du godt vil have gjort noget ved. Hvis det er resultater der mangler så er der stævner i august og september, plus vores egne.

Alt i alt en god dag.

DSC00066