Spændende weekend – og video

I weekenden skal en håndfuld af klubbens sprintere deltage ved internationale stævner.

Andreas har fået start ved det engelske juniormesterskab. Mesterskabet, der er et åbent mesterskab, har naturligvis deltagelse af de bedste engelske sprintere. Derudover deltager Anders Idaas fra Norge, der er Andreas evindelige konkurrent. Andreas har aldrig tabt til Anders fra Norge. Men der har ofte kun været få hundredele imellem de to. Det mest spektakulære opgør mellem de to, var ved det indledende løb ved Ungdoms-OL i 2007, hvor Andreas slog Anders med 0,01 sekund og gik videre til finalen på yderste mandat for næsen af Anders Idaas. En finale, hvor Andreas som bekendt vandt bronze. Den engelske deltager ved denne OL-finale, James McLean er også at finde ved weekendens stævne. Sidste for Andreas kendte navn, er norske Vladimir Vukicevic, der i 2008 blev slået af Andreas ved junior-VM. De to mødtes 3 gange i 2008, hvor det endte med 2 sejre til Andreas og 1 til Vladimir.

Der er altså ingen tvivl om, at Andreas nok skal få kam til sit (lange) hår. Der er således rig mulighed for en forbedring af Andreas’ egne danske juniorrekord på 7,96. Startlister til Andreas’ 60 meter hæk i England kan findes ved at klikke her.

 

 

 

Klubbens kommende EM-deltager, Martin, skal istedet løbe ved et stort indendørs stævne i Gøteborg. Ved dette stævne deltager desuden fra klubben Mikkel og Mathias. Jeg selv (Jakob) tager med som coach. Det er i øvrigt ikke for ingenting, at det blev kaldt et stort stævne. På 60 meter er der eksempelvis hele 60 deltagere. Martin går efter en topplacering på distancen til trods for de mange deltagere. Martin vil desuden forsøge endnu et attentat på sin klubrekord 6,79.

Der bliver tale om Mikkels første internationale seniorstævne. Der bliver dog ikke tale om nogen blid debut. Mikkel bliver kastet direkte for løverne. Med starter på 2×200 meter samt en 400 meter får Mikkel nok at se til.

Mathias deltager på favoritdistancen 60 meter hæk, samt på 200 meter. På hækken satte Mathias som bekendt for nylig en kæmpe personlig rekord, nu lydende 8,77. Mathias har dog som målsætning at forbedre denne yderligere i denne indesæson. Og det kunne passende være på lørdag, hvor Mathias skal løbe i et rigtig stærk felt. På 200 meter går Mathias efter for første gang at komme under 24 sekunder indendørs.

Startlister til stævnet i Gøteborg kan findes ved at klikke her.

Til sidst skal det nævnes, at Mikkel Larsen har uploadet flere nye videoer på sin hjemmeside. Ved at klikke på følgende links kan man se Martins seniorklubrekord på 60 meter, Andreas seniorklubrekorder på 200 meter og 60 meter hæk, samt Andreas’ danske juniorrekord på 60 meter hæk.