Stangspringsstævne

På en varm lørdag i juli blev der afholdt et lille intimt stangsprings stævne i ly af sommerferien. Formålet var at sikre nogen OK resultater forud for kvalificering til DM ungdom, og også som en anledning til at mødes.

Næste stævne er forøvrigt på lørdag den 31. juli kl. 15 hvor der er mulighed for at kaste hammer og diskos. Der er ikke brug for forhåndstilmelding, kom forbi hvis du er i byen.

Deltagerne var Ida, Malthe, Torben og Benny og lad os slå fast med det samme at den mindste kom højest.

Ida klarede 2.20 i andet forsøg som den eneste og trak sig dermed sejrrigt ud af den første stangsprings konkurrence hun har deltaget i. Hun har talentet for denne disciplin, men de mange spring satte også sine spor. Da det var første konkurrence startede hun forsigtigt ud og sprang på mange højder undervejs. Så det blev til 16 spring før det var slut, og også Malthe fik prøvet teknikken af med hans 13 spring undervejs til forsøg på 2.20.

Men Malthe klarede 2.15 og fik dermed en PR forøgelsen på 55 cm.

Torben klarede i (bare tæer) at sætte trumf i veteran konkurrencen med et klaret forsøg på 2.01 og fik dermed også det første resultat i denne konkurrence i rigtig mange år.

Benny fik en lille PR med 7 cm, men er nødt til at ligge sig i selen for ikke at floppe fælt næste gang også.

Som et kuriosum kan det nævnes, at Ida med dagens resultat pt.  er på en delt 8. plads i hendes aldersgruppe, og også at hun nu er klubrekord indehaver for kvinder i AK Holstebro.

Der er ifølge den statistik, jeg har adgang til, kun været to kvinder der indtil i dag, har fået resultater i denne øvelse i AKH’s historie. Ikke meget!

Resultater