Store-DM i weekenden

Lørdag og søndag er det tid til DM-Senior på bane. Det foregår i år på det traditionsrige Østerbro Stadion.

Normalt er der store forventninger til Martin ved et Store-DM. I år kan han dog løbe uden at der er de store forventninger til ham. Han har været skadet i akillescenen siden første runde af DT. Så han har trænet i flade sko i et par måneder nu. Men når Martin står ved startstregen lørdag middag skal han nu nok lugte savsmuld. Så lad os nu se, om han ikke nok skal lave et positivt resultat. Forventningen til Martin er en finaleplads.

Andreas blev som bekendt skadet mandag. Så han har meldt afbud på 100m og 110m hæk. Sidstnævnte øvelse ville formentlig have givet en medalje til Andreas. Så en stor skam. Andreas må vende stærkt tilbage næste år.

Skaden betyder desuden, at AKH ikke får lov at forsvare den flotte sølvmedalje fra 2007 på 4x100m. Andreas kan ikke løbe og Mikkel Brich er på ferie. Så vi står reelt kun tilbage med 3 mand, der kan løbe en hurtig stafet. Og arrangørerne ville ikke lade Martin løbe 2 ture 🙂

Mathias har de sidste par uger vist opadgående form. Han er med i begge hækkeøb. Drømmen er en finaleplads i begge distancer + mindst 1 PR.

Jakob deltager i længde. Der er 14 deltagere, hvoraf 8 går i en finale. Det bliver meget svært at komme i top 8. Men et spring på 6,40 giver direkte kvalifikation. Så her er der muligheder, hvis Jakob rammer en gris.

Samlet set er målsætningen 3 finalepladser til AKH.

(Der mangler stadig lidt til Spartas målsætning. Den lyder 22 guld, 12 sølv og 5 bronze. Måske det bliver i 2009, at AKH har en tilsvarende målsætning???)