Toppræstationer af Øystein i Berlin og af Mikkel i Greve

Sæsonen 2008 er efterhånden ved at være helt slut. Der var dog enkelte AKH’ere, der i weekenden stadig var i aktion. Foruden de mange flotte ungdomsresultater i Herning i lørdags var Mikkel Brich og ikke mindst Øystein i hopla i weekenden.

Øystein deltog ved Berlin Marathon. Selvom Øystein ikke kunne følge med Haile Gebresilasie (der satte nu WR), så løb han ganske fremragende. Det blev til ny Marathon PR på fine 2timer og 52 minutter. Det placerer samtidig Øystein på en 5. plads på klubranglisten over alletiders bedste marathonresultater af et AKH medlem.

Mikkel havde sit sidste stævne i denne sæson i Greve ved det traditionsrige Afslutningsstævne. Her vandt Mikkel 200 meter i sit næstbedste resultat nogensinde 23,79. Derudover valgte Mikkel at sætte ny PR på 100 meter. Det blev således til flotte 11,87 i godkendt vind. Super afslutning på sæsonen!

Til sidst kan det lige nævnes, at vores tidligere medlem og “stjerne” Peder Troldborg, der har seniorklubrekord på 3000 m, 5000 m, 10000 m, 20 km landevej og 3000 m forh, også var fremragende i Berlin. Peder, der idag stiller op for Århus 1900, vandt Berlin Marathon for klasse M45.