Travl stævneweekend i Aarhus og Skive for AKH

Denne weekend bliver der for alvor en del starter for ungdommen idet der i Skive er kvalifikations stævne og i Aarhus er DM i Mangekamp.

Julie, Ida, Magnus og Anouk drager til Skive og Sarah, Katrine, Laura, Malthe, Mathias og Benny deltager i mangekamp i Marselisborg hallen.

Link til tidsplan samt startlister til stævnet på lørdag i Skive:

Og for mangekamp:

Skive

Der er ikke mange anmeldte i stang, som bliver et rent Holstebro/Skive anliggende.

Ida skal forsøge at fastholde de gode takter, men der bliver en udfordring omkring stænger. Hun har et mere kraftfuldt isæt og der skal nye stænger til, og det skal være på plads inden DM Senior den 23. februar.

Julie skal fortsætte hendes gode udvikling og bygge videre på tirsdagens store fremskridt til træning i stangspring. Hendes efterfølgende 60 meter start ligger nærmest oveni stang med start kun 35 minutter efter, men når der er varmet op til stang kræver det kun et par stigningsløb samt starter, så er det på plads.

Anouk får stævne debut og får en god oplevelse med de andre. Der er lagt op til trætte ben med 60 meter kl. 12, længde kl. 14, og 200 meter 14:40.

Magnus kommer i det helt rigtige selskab på 800 meter hvor anmeldte tider ligger omkring 2.10. Selvom der ikke er trænet intensivt på 800 meter indtil videre i denne sæson, har Magnus bevist, at han har hurtigheden. Det vil også vise sig om det kommer til at gå som i Aarhus på 60 meter, hvor Magnus klokkede 7,90 i ny kæmpe PR.

Aarhus

At vi tager 6 personer fra klubben afsted til DM Inde i Mangekamp er utroligt flot.

Det bliver en hyggelig weekend hvor der ikke er lagt op til nogen medaljer i de ret skrappe felter, men som altid er mangekamp en social event hvor der snakkes og støttes på kryds og tværs af dem man følges med rundt, og det er lidt anderledes end når man ellers tager til atletikstævne.

Sarah skal kæmpe i den nok sværeste gruppe med 20 andre piger i P15.

Katrine og Laura skal op imod ret kompetent modstand i P17 med 7 andre piger.

Pigerne er færdige efter deres 4/5kamp lørdag mens drengene skal afsted igen søndag for at afslutte deres program.

Malthe skal i D19 kæmpe med en del andre udøvere han tidligere har mødt til diverse stævner, mens Mathias er helt ny i mangekamp i D22.

Benny stiller op i Senior for at få alle 7 øvelser, og idet D19, D22 og MS følges af med samme tidsplan bliver det masser af tid og lejlighed til at rådgive og støtte hinanden.

En kamp i kampen er stangspring hvor der i denne sæson står 1-1 mellem Malthe og Benny. Begge nærmer sig de 3 meter, men mangler stadig en del i at gøre Ida rangen stridig som klubmester i stangspring.