Vestdanske Holdmesterskaber – lige ved og næsten

Lørdag havde AK Holstebro fået stablet et hold på benene til et endnu stort mesterskab. Vi stillede op i gruppen 12-13 års Mix, og det betyder at man må være piger og drenge på samme hold. Det var Mikkel Emil, Mikkel Frøjk, Mads, Malthe, Jens og Ida der havde sagt “Ja” til at kæmpe for at skrabe point sammen.

Der var kommet et sidste øjebliks afbud, der betød at der skulle rokeres lidt rundt. Men igen tog alle det med højt humør og med en indstilling til at kæmpe og gøre det bedste. Og Malthe fik bekæmpet sin “frygt” for højdespring, og den bonus er god at komme hjem med.

I vores gruppe var der fire hold og AK Holstebro lå i lang tid på bronze pladsen, ja en enkelt overgang til sølv.

Før den sidste øvelse, 4*80 stafetten, lå vi på fjerdepladsen med ca. 500 point op til Otterup på tredjepladsen. Så vi måtte bare give den fuld gas og så måske lidt ufint håbe på, at Otterup kiksede deres stafet. Der er jo en indbygget risiko i stafetten, men det gør det også endnu federe at få et godt resultat, og det må det siges, at holdet fik. Holdet kom ind på andenpladsen i tiden 48.13, langt foran Herning og Otterup. Vi kunne så med spænding afvente om alle stafetter blev godkendte. Det blev så annonceret, at der var et hold der blev disket … og det var Herning. Heldigvis ikke AK Holstebro, men heller ikke Otterup.

Vi havde forinden øvet skifter en hel del, både hjemmefra, men også på dagen og det lykkedes også rigtigt godt at få denne detalje til at fungere for alle.

Så vi forældre og ungdommer lykønskede hinanden med en kanon stafet, en stor oplevelse og et godkendt resultat. AK Holstebro endte med kun 282 point til nummer tre og kun 350 point til nummer to. Vi forsøger igen næste år, og denne gang med et hold i 14-15 års gruppen, idet der er mange på holdet der rykker op til næste år.

Her er det Jens, Ida, Malthe og Mads der er foreviget efter det gode resultat i stafetten.

Resultater kan se her vdm-hold-m13

Jeg vil gerne takke forældre og ungdommer for en sæson, der bare blev bedre og bedre. Jeg vil især takke for den gode indstilling og det høje humør, igen både ved de udøvende men også hos de medrejsende forældre.

Og skal jeg opsummere lidt på de gode oplevelser på dagen er der Malthes forbedring i længde på ca. ½ meter, Ida’s forbedring på 34 100-dele på hækken, Mads’ fornemme tredjeplads i 1.000 meter og Mikkel Frøjk’s kamp mod de andre, også på 1.000 meteren. Men også udenfor gruppen skete der indimellem noget bemærkelsesværdigt. Højdepunktet var nok Jannick Klausen, der endnu en gang overgik sig selv og fik ny PR på 2.13. Stort set hele stadion, alle ca. 400 atleter og deres forældre klappede Jannick til et godt resultat.