Vestdanske mangekamp i Åbenrå, omtale og resultater

Efter en begivenhedsløs rejse til Åbenrå fredag og overnatning i hytter samledes 8 AKH’er lørdag på Åbenrå stadion, heraf 6 aktive.

Magnus skulle deltage i 5-kamp, Line og Ida skulle følges rundt i en 7-kamp, Malthe skulle igennem en 9-kamp og Mathias og Benny skulle følges rundt i en 10-kamp. Jakob og Mads var holdledere.

På forhånd var alle forventninger indfriede, idet målet var at have en hyggelig tur over en weekend, og sammen som klub vise, at vi også kunne håndtere det at være med.  Der er en del logistik, der skal på plads med overnatning, bespisning, øvelser og transport, men det gjorde det nemt med en gruppe unge, der forstod både at pjatte og også være ansvarlige, når det var nødvendigt.

Alle var indlogeret på en nærliggende campingplads, 1 km fra stadion. Vejret var fantastisk lørdag, dog med en tordenskyl til den afsluttende 400 m. Søndag var en mere blæsende dag, men dog også med sol.

Link til resultatlisten

Link til resultatliste for veteraner

Diverse ranglister til mænd, drenge og piger samt årsranglisten er blevet opdaterede og kan ses på statistik siden.

Mathias fik en fantastisk mangekamp med stor PR på 6.110 point, og vandt dermed i M22.

Undervejs fik han stor PR i diskos med mere end 3 meter, 0,7 sekund på 400 meter, 5 cm i længde og 20 cm i stang.

Mathias er efter weekenden rykket op på seniorranglisten i både diskos og 10-kamp. I 10-kamp er Mathias nu kun godt 100 point fra klubrekorden.

Alle andre havde debut som mangekæmpere.

Malthe fik PR i længde, dog i for megen vind, men stor PR med ½ sek. på 200 m og en ret god tid på 800 m. Derudover et godkendt resultat i stangspring, så der er noget vi kan bygge videre på. Ialt 3.177 point efter 9 øvelser og en 5. plads i det vestdanske mesterskab.

Magnus skar 8 sek af 600 m PR, og kommer dermed ind på 2. pladsen på klubrekord listen for drenge 13, og skubber pudsigt nok Mathias ud af listen. Forøgede derudover med 14 cm i længde og 60 cm i kugle. Det blev til 2.311 efter 5 øvelser og en 13. plads i det 27 mand store felt

Line har ikke kunnet træne i mange uger på grund af sin ankel, men det blev alligevel til gode resultater og PR i spyd og knap 1 meter mere på sin PR i kugle. Ialt 2.050 point efter 7 øvelser og en 9. plads.

Ida har haft problemer med knæet så der er holdt igen, men det blev til 2 s. forbedring på 80 m hæk, med tre skridt mellem hækkene, 15 cm i højde, 35 cm i længde og også nye PR i kugle og spyd. Med forbedringer i 5 af 7 øvelser havde Ida et godt stævne som gav 3.175 point og en 6. plads.

Benny havde en god serie med PR i kugle og resten tæt på PR. Fik som Malthe også et resultat i stang med 1.80 og endte med 3702 point. Da der desværre ikke var andre, der havde lyst til lege med i den aldersklasse, gav det så guld.