Vestdanske mesterskaber – AKH drager hjem med 12 medaljer

Denne weekend var Skive endnu en gang værter ved et mesterskab, der forløb lige efter planen. Lørdag var det lunt, men blæsende og søndag regnfuldt og koldt, men trods alt med mindre vind.

Så det var ikke fordi de mange unge blev forkælet fra vejrguderne, men de mange måneders slid og træning bar frugt, og det i overmål. Nu skal en succes ikke gøres op i placeringer alene, men det var nok et af de mest indbringende og succesfulde vestdanske mesterskaber for klubben.

Her holdbilledet af 8 af de 10 atleter, der tørnede ud.

Magnus, Julie, Maje, Katrine, Ida, Sarah, Laura og Bjarne. På billedet mangler Mathias og Mathilde, der ikke var der søndag.

Det blev samlet til 6 vestdanske mesterskaber, hvoraf de tre blev opnået uden konkurrence fra andre. Og det er brandærgeligt da man så kan komme til at skulle forsvare et ellers udmærket resultat.

  • Maja (hammerkast P12)
  • Bjarne (2000 mf, D15)
  • Mathias (100m + længde, D22)
  • Ida (Stangspring, P17)
  • P17 stafetholdet på 4*100 m (Ida, Sarah, Katrine og Laura)

Derudover sølv til Julie (længde, P13) samt Magnus (800m, D15)

Bronze til Magnus (300 h + 200 m, D15) og Sarah (længde + 200m, P13)

Det blev derudover til 6 klubrekorder(!) samt to nye resultater på seniorrekordlisterne.

Som man nok kan ane af opgørelsen gemmer der sig utroligt mange gode oplevelser iblandt, men især to skiller sig ud.

Magnus løb en fremragende debut på 300 m hæk, noget vi lige er startet med at øve for 4 uger siden. Det blev til bronze og derudover til klubrekord for D15, og forviser dermed så prominente navne som Mathias Andersen og Mikkel Larsen.

Julie er en ny pige i klubben, der er startet til atletik efter påskeferien, så ret vildt, at hun i første spring i længde springer 4,58 og dermed slår klubrekorden for P13. Julie forblev i spidsen af konkurrence indtil den blev slået i sidste runde. Sarah viste også format ved i tredje spring at slå egen PR og også ende på 4,58. Så i tre runder, hvor der var 21 deltagere, havde AKH nummer et og to, og det endte med en sølv og bronze i en super-spændende konkurrence.

Her Julie og Sarah i spændt venten. De deler nu klubrekorden i længde for P13.

Og her et billede af Bjarne, der løb 2.000 meter forhindring i fremragende 8.16.

Resultater kan findes her

Flere billeder her