VestDanske mesterskaber – resultater og omtale

Mens der blev festet igennem ved Skive Beach Party var der atletikstævne ved naboen, Skive Stadion. Det foregik i meget varmt vejr med svag vind, og det havde sikkert en vis indflydelse på resultaterne. Det er nogen lange dage hvor det kan være svært at skulle køle ned, og derefter toppe igen, flere gange.

Der blev dog igen sat PR og kigget på de mange hurtige og seriøse piger og drenge, der var mødt op. Det blev også til to vestdanske mesterskaber for Mikkel B på 200 og 300 m, begge med en ny PR, der begge resulterede i en andenplads på klubbens årgangsrekorder. Mikkel måtte desværre melde fra til 100 m og længdespring pga. en rygskade.

Resultater for drenge kan ses her: drenge_resultatliste

Resultater for piger kan ses her: piger_resultatliste (opdateret med alle resultater)

 

Her kommer Mikkel i mål som Vestdansk mester. Mikkel blev hentet gevaldigt på de sidste meter, og nogen mener, at han var blevet hentet, hvis de skulle løbe 10 meter mere. Det skulle de jo så heldigvis ikke! Det er helt sikkert opmuntrende for Mikkel at mærke, at de mange intervaller alene på stadion har båret frugt.

Her ses den klassiske disciplin ifbm. med længdespring: “Opmåling af tilløb i gåsegang”.

Med 31 deltagere var øvelsen en hård prøvelse i den stillestående luft og i høj solskin.

Der blev ventet i skyggen, hvor der var skygge at finde.

Her ses Christian’s spring på 5.02, som indbragte ham en sølvmedalje,

og hvor Jeppe fik en bronzemedalje med hjem. Men der var dog et stykke op til Christian Lang Jensen’s spring på 5.95. Christian fik derudover bronze i kuglestød.

Søndag fik Christian et godt resultat i trespring. Da han var den eneste i hans alder blev dermed også vestdansk mester .

 

Ida havde et fantastisk forløb på 80m øvelsen hvor hun gik videre fra indledende runde til semifinalen, og endelig til finalen. Her var Annelouise V. Jensen fra Viborg dog i en klasse for sig selv. Ida ses på bane 7, Annelouise på bane 4.

 

Her ses en del af deltagerne fra om lørdagen:

Jens B, Mikkel B, Christian, Jeppe og forrest Ida og Anne Sofie. 

Signe var taget hjem da billedet blev taget.

Ida’s resultat (11,72) på 80 m rakte til en førsteplads på årsgangsrekorderne for pigerne, og det samme gjaldt for Anne Sofie’s diskoskast på 18,06 m.

Jens havde et sidste diskoskast, der så rigtigt godt ud, men det endte desværre i nettet. Jens fik derfor ikke rykket længere op på årgangsranglisten, og må indtil videre forblive på den fornemme tredjeplads.

Signe fik også PR i sine øvelser og hendes tid på 60m hæk rækker til en andenplads på klubbens årgangsrekorderne for 12 årige piger.