Vestdanske ungdom

Mesterskabet blev i år afholdt i Skive, med en meget våd lørdag og en ret god søndag. Noget andet der spiller ind er også at alle er yngste i deres årgang.

Lørdag var lidt speciel idet vi igen var mange der var optaget af Rock i Holstebro, men Sarah, Katrine og Laura var taget afsted.

Det blev til PR for Katrine i 100 m, og debut på den noget længere 300 meter. Katrine vil gerne løbe mellemdistance, så dermed var de starten på den nye karriere. Men den megen vind og regn lagde en dæmper på resultaterne den dag.

Både Laura og Sarah havde nogen gode forsøg i deres discipliner, men også her var vejret en faktor.

Søndag var vi lidt flere der tog afsted.

Stine skulle have debut og var blevet sat til at løbe 200 meter og lidt senere 3.000 meter. Stine løber normalt langt så 200 meter sprint er en uvant distance for hende. Det vil alligevel give mening ift. de lange løb at få mere hurtighed arbejdet ind. Stine fik en god debut og en bronzemedalje, samt interview af TV Midt Vest.

Malthe skulle forsøge sig på 200 meter samt i trespring, selvom benene var noget trætte efter 14 timers arbejde dagen før. Han fik mega PR på 200 meter og tangering af PR i trespring. Hvad  kan det ikke blive til på friske ben?

Ida skulle på hjemmebane i højt solskin, ikke berørt af skader og med gode spring i bagagen forsøge at komme over PR højde. Med 3 meter og nogen lovende forsøg på 3.10 ser det godt ud i forhold til sommerens stævner i Sverige.

Mads løb en 800 meter, men træthed samt udlæg var ikke tilfredsstillende, men igen et stabilt løb med en godkendt tid.

Sarah skulle efter hæk ikke mere idet hendes hæl begyndte at gøre ondt. Så pause til hende indtil hun er klar igen.

Anton skulle løbe hæk, og det gik så godt at han kom i finalen. I den kom han lidt skidt over første hæk, men fik rettet op og løb PR med knap et et halvt sekund. I alt fik han forbedret PR med 1½ sekund den weekend!

Laura skulle kaste diskos og kom videre i finalen, hvor hun i sidste forsøg kastede PR og fik en samlet 6.plads. Utroligt flot.

Resultater

Forrest Ida, Jakob, Benny og Mads, på rækken ovenover er det Stine og PeterLaura, Sarah og Anton

Du kan se flere fotos her