Vestdanske Ungdomsmesterskaber, inde 2010

Det er en pokkers lang titel, men den dækker også over en hal proppet med atleter, hvor der blev afviklet det største antal starter i nyere tid. Mads, Malthe og Line havde taget afsted til Marselisborghallen for at få testet formen, og få noget stævneerfaring. Det blev til tre øvelser og tre gange PR.

I vinter har Mads og Line koncentreret sig om bl.a. at få et super resultat på 800 m, så den mere end dobbelte 1.500 m distance var uprøvet, men det eneste lange distance, der blev udbudt i Århus. (På lørdag i Skive er den på programmet).

Line var først på med 1.500 m. Her er taktikken lidt vigtig idet der løbes på en 150 m bane, så derfor er der mange snævre sving på de ti omgange, hvor det er meget svært at overhale. Line blev to gange offer for taktikken med at hende foran ligger sig lidt ud før kurven og så klemmer den bagvedliggende bagud igen ved at skære ind i kurven. Men Line tog hende alligevel på langsiden før mål og fik en 2. plads i B-heatet og en 8. plads samlet set. Det må siges at være utroligt flot. Tiden blev 5.52,41.

Mads skulle derefter op mod nogen lige så hårde hunde i hans 1.500 m og her blev han også klemt bagud lige før mål, og det betød at Mads lige akkurat ikke kom under 5 min, men tiden på 5.00,18 er også ret god og rækker til en 5. plads på klubbens alletiders indendørs rangliste! Han blev samlet set nummer 11, også et ret godt udlæg når der er koncentreret om den kortere distance.

Malthe skulle forsøge at ramme 10 meter i trespring, og det var også lige ved at lykkes. Hans første spring var på 9. 93 med afsæt mindst 20 cm fra stregen. Han endte 27 cm fra at blive blandt de 6, der fik 3 ekstra forsøg. Men stadig PR med 21 cm!

Alt i alt en god dag og en masse erfaring, inspiration og motivation at tage med hjem.

Link til resultater