Veteran DM, omtale og resultater

Der er hermed lagt billet ind på yderligere to stole til Idrætsfesten 2010 idet både Kim og Niels-Peter blev danske meste i Hvidovre ved årets Inde DM for Veteraner. Der blev sat 15 veteranrekorder, så niveauet har været i orden. Blandt de største oplevelser var det at se Rudolph på 90 år! gennemføre længdespring og 50 m. Imponerende!

Kim havde desværre ikke nogen konkurrenter i hans alderstrin, så derfor var der indædt dyst mellem Kim og Benny. Begge havde stillet op i 3-kamp så der var head-to-head combat i længdespring, kuglestød og 50 m.

Det lykkedes Kim i alle starter at få det bedste resultat, så Benny må trøste sig med, at der er flere point i at være ældre, og dermed kunne Benny trække sig sejrrigt ud af klubkonkurrencen i 3-kamp.

Marginalerne var med Kim hele vejen: 26 cm adskilte dem i længdespring, 4 cm i kuglestød og en tiende-del i 50 m.

Niels-Peter fik årtusinde-debut i trespring og havde nogen gode spring over 10 meter, uden at tage stilling til hvorfra tilløbet skulle starte. Og så fik han løbet en OK 50 m hæk, hvor det dog kom til at knibe med første hæk. Det var gået så godt under opvarmningen, men lige før starten finder han ud af at han har løbet på kvinde hække, men kvinde afstand. Og så var det pludselig ikke så fedt, at det passede med afstanden.

Derudover var der lejlighed til at snakke med de andre veteraner, og det var som sædvanligt en hyggelig dag. Alle støtter hinanden, og der drilles kammeratligt. Mange af dem møder hinanden to gange om året til DM inde og ude, og det har de gjort i mange årtier.

Medaljeopgørelsen

Kim: 5 guldmedaljer

Niels-Peter: 1 guld og 1 sølv

Benny: 3 sølv

Resultater