Vinter sæsonen er i fuld gang

Vintersæsonen er nu begyndt, og det har ikke den konsekvens, at vi drosler ned, tværtimod kommer der nye aktiviteter i spil.

 

Gråkjær Arena

Vi træner nu i Gråkjær Arena tirsdage og torsdag. Løbebanerne er rullet ud og der er fuld gang i både traditionel styrketræning, men mere vigtigt, i den funktionelle styrketræning, samt teknik (blokstarter, hæk og kast!)

DSC_0784

AKH’s Løbeklub

Derudover er der en ny-startet initiativ tæt på første træningsaften, en løbeklub for dem, der gerne vil løbe, men som ikke synes de passer ind i de andre tilbud, der allerede er i byen, hvor der løbes længere distancer og hvor målet er halv- eller hel-marathon. Vi kan tilbyde fokus på de kortere distancer, hvor der kan hygges mere, eller man kan steppe op, blive medlem af klubben og komme til at løbe f.eks. 1.500 eller 3.000 på bane. Se dette link for mere info om det og deltag helt uformelt hver mandag og onsdag kl. 19.

Disciplin træning

Der har været et behov for at dyrke hæk-træning på et mere struktureret plan, end det er muligt i den normale træning, så derfor er der en gruppe af drenge og piger fra 11 til 15 år der hver onsdag laver hæk. Vejret er ret omskifteligt, og det er under sub-optimale forhold med kulde og kunstigt lys, men der er en fremragende stemning af gåpåmod og lyst til at lære nyt. Vi ser frem til at få prøvet de små og store fremskridt af til vinterens stævner.

DSC_0755

Vinterens stævner

Og det leder hen til at kigge på den relativt lange liste over stævner, der ligger fra nu og indtil DM Masters runder sæsonen af den 13. marts.

Du kan finde listen her.