Vintertræning tirsdag 19-20:30

Så er efteråret for alvor sat ind og sommer sæsonen synger på sidste vers. Resultater til atletikmærket og årsbedste slutter per 31. oktober, men træningen ændres allerede efter efterårsferien i uge 42.

Fra og med uge 43 vil vi gerne opfordre alle medlemmer, ungdom, senior og veteran samt forældre, der har lyst, til at komme hver tirsdag fra 19 til 20:30 og træne.

For nogen skal der fyldes lidt muskelmasse på, for andre skal der bare bygges kondition op, eller kroppen skal holdes i gang. Der er plads til alle! Så vi vil løbe nogen lidt længere ture og træne i vægtrummet. Der vil nok være nogen løbegrupper og nogen styrke- eller teknik træningsgrupper.

Fra 20:30 efter hurtig omklædning/bad er der kaffe og brød i klubhuset, også til alle.

Der er allerede aftale med flere ungdommer og deres forældre, så der er også liv på stadion når det er nødvendigt at have vores stadionlys tændt.

Vi vil selvfølgelig se, om vi ikke kan samle nogen til diverse vinterløb, og indendørs atletikstævner.

Vintertræning er et tilbud til de lidt større ungdommer, der kan tåle noget der ligner senior træning, om som kan styre at træne selv eller sammen med andre ungdommer hvis det er nødvendigt. Aldersmæssigt er det nok primært fra 14 og opefter, men der kommer meget an på indstillingen, for så kan yngre også komme på tale.