AKH ministævne oktober

Årets sidste ministævne blev afviklet onsdag og havde mellemdistance og diskos kast på programmet. Fra nu af overgår vi til vintertræning, som vil være hver mandag indtil påske 17:30 – 19 med efterfølgende let spisning i klubhuset. Alle forældre og søskende er også inviterede til at løbe med.

13 ungdommer fik denne lidt kolde dag  oktober de sidste resultater og point til atletikmærket.  Atletikmærket uddeles ved vores komsammen den 13. november i klubhuset, hvor der er æbleskiver og hygge.

Men her kommer omtale af stævnet.

Hele vejen igennem er der opbakning fra klubkammerater og der råbes og heppes. Det er en fed stemning at være en del af. Forældre, søskende og familie skal egentligt herfra modtage en opfordring til at dukke op og være en del af disse stævner som vi holder på egen grund. Man er aldrig i vejen og kan måske få lov til at hjælpe med at holde et målebånd eller et stopur. Alt det man ikke ved, eller er usikker på, vil blive fortalt og forklaret.
Mellemdistance

De 10-11 årige skulle løbe 400 m , og her fik Jakob og Sarah nogen gode resultater

De 12-13 årige skulle løbe 600 m og her blev det til PR eller til de første resultat i denne øvelse.

Gruppen 14-15 år fik valget mellem 400 m og 800 m. 400 m er ikke en del af deres naturlige øvelser, så det var nyt for dem, der valgte den, og det gjorde alle bortset fra Malthe. Egentligt er 400 m mere udmattende end 800 m, men det kunne de jo ikke vide før de kom i mål.

Ida løb for første gang 400 m og resultatet på 67,2s rakte til en 5. plads på kvindernes top-10 i klubben.

Jesper stod for dagens fight da han måtte erkende at han ikke kunne følge med sin egen søn længere end til 250 m mærket. Syren fik overtaget og han ramte muren hårdt og gik helt ned. Så det blev til en lunte-tur hjem efter at han havde sundet sig.

Diskoskast

Debut til flere af de nye og PR til mange. Malthe vandt konkurrencen med et PR kast på 28.85 m.

Der blev ikke givet ved dørene og reglen om at gå bagud efter kastet blev håndhævet uden advarsel. Det er der gode lærepenge i, til når man står på et fremmed stadion og er til konkurrence.

Resultater