Årets sidste ministævne

Imellem de mange byger lykkedes det at afvikle en lidt ambitiøs række øvelser: 200 meter, 400 meter og trespring. Med 36 deltagere og knap 70 starter var det også igen et større stævne.

Blandt de mindre var det første gang de skulle løbe 200 og 400 meter, og der er længere rundt på stadion end man regner med, især på små ben, og en enkelt var endda i gummistøvler.

Der var fra de store ungdommer opbakning og tilråb til de mindre, så de fik lige lidt ekstra fart på når de løb forbi dem.

Stor ros til de tre trænere, Laura, Sarah og Katrine for at det til at lykkedes.

Og mange tak til de mange forældre, der trodsede regnen og hjalp med tidtagning og opmåling.

Det er meget sjovere og nemmere for alle når forældre deltager aktivt, så det opfordrer vi alle til at gøre. Spørg gerne om der ikke er noget, der kan hjælpes med.

For ungdom var der en pokal på spil, sprinterpokalen. Den uddeles hvert år til generalforsamlingen og gives til den atlet, uden skelen til alder og køn, som sammenlagt på 100, 200 og 400 meter har den hurtigste tid. Før stævnet havde Benny pokalen, men med en super tid på 55,3 på 400 meter lykkedes det Magnus på sæsonens sidste stævne, at vriste pokalen ud af hænderne på Benny. Malthe forsøgte også, men måtte erkende, at det er en ret hårdt at forsøge, at få gode tider på både 200 og 400 meter indenfor samme time.

Ellers blev der kæmpet godt og heppet fra alle sider, og en del nye personlige rekorder blev det også til.

Det blev også denne gang til ændringer i pigernes årgangsrekorder.

Resultater

PS: Der var nogle nye ansigter, der ikke er på vores medlemsliste, hvor årgangen sikkert ikke passer på listen, så giv endelig besked om evt. rettelser til navne og fødselsår.